Hozzávalók:
-
6
virsli
-
3-4
tojás
-
1
konzerv kukorica
-
4-5
db burgonya
-
kb
10 dkg zöldbab
-
sajt
-
1
ek mustár
-
fél
citrom leve
-
2
gerezd fokhagyma
-
1
fej vöröshagyma
-
1
natúr joghurt
A krumplit
meghámozzuk és kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Megfőzzük a virslit,
a zöldbabot és a tojásokat is. A krumplit összekeverjük a karikákra vágott
virslivel, a zöldbabbal, a lecsepegtetett, lemosott kukoricával, a kockákra
vágott sajttal és a vékonyra szeletelt vöröshagymával. A joghurtot kikeverjük a
mustárral, a reszelt fokhagymával és a citrom levével. A mártással
összeforgatjuk a salátát és már fogyaszthatjuk is, de 1 órára hűtőbe is
tehetjük, hogy az ízek összeérjenek. Felszeletelt tojásokkal díszítjük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése