Hozzávalók
(4 személyre):
-
személyenkent 1 db mozzarella
-
1 paradicsom
-
1 doboz tonhal konzerv
-
1+1 ek pesztó
A
paradicsomot apró kockára vágjuk és egy tálba tesszük. A tonhal konzervet
lecsepegtetjük és a paradicsomhoz adjuk, villával durvára törjük. 1 ek pesztot
adunk hozzá. ( A pesztóhoz egy kis csokor petrezselyemzöldet, 8-10 levél
bazsalikommal, 3-4 gerezd fokhagymával és kb 3-4 ek olivaolajjal
öszeturmixoltam. ) A mozzarella tetejét levágjuk, és a belsejét óvatosan
kikaparjuk (amit más salátába felhasználhatunk), és megtöltjük a tonhalas
töltelékkel. A mozzarella kalapokat visszahelyezzük, és kevés pesztoval
meglocsoljuk. Adhatunk mellé salátát, de pirítós kenyérrel is isteni finom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése