Hozzávalók:
-
60-70
dkg pulykamell
-
1
doboz gomba
-
1
nagy fej vöröshagyma
-
só,
bors
-
rozmaring
-
1
ek liszt
-
1-2
dl főzőtejszín
A
vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a
csíkokra vágott pulykamellet, lepirítjuk, jöhet hozzá a szeletekre vágott
megpucolt gomba és együtt pároljuk tovább még kb 10 percig. 1 ek liszttel
megszórjuk, felengedjük annyi vízzel amennyi éppen ellepi és puhára főzzük
benne a husit és a gombát. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott
rozmaringot ( vagy szárítottat ), és végül hozzáöntjük a tejszínt, kiforraljuk
és párolt rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése