Hozzávalók:
-
100
g Rama
-
só,
bors
-
1
citrom
-
2
db ömlesztett natúr krémsajt
-
1
nagy csomag toast kenyér
-
1
tonhal konzerv
-
200
g füstölt lazac
-
petrezselyemzöld
-
snidling
-
1
ek tejföl
Kétféle krémet készítünk. A tonhalas krémhez összekeverjük a
lecsepegtetett tonhalat a Ramával, fél citrom levével, a tejföllel, sóval,
borssal és apróra vágott snidlinggel. A lazacos krémhez egy késes betétű
robotgépben összeturmixoljuk a lazacot a krémsajtokkal, petrezselyemmel, fél
citrom levével. A toast kenyerek héját levágjuk, majd megtöltjük a krémmel
tetszőlegesen. Én 4et tettem egymásra de 3 bőven elég, lehet úgy, hogy egy
szelet kenyér, rá tonhalas krém, kenyér lazacos krém, kenyér és az oldalát bekenni
a tonhalas krémmel, de meg lehet kenni csak simán is váltakozva a krémmel
kihagyva az oldalát ez mindenkire rá van bízva. Lilahagymával és
petrezselyemzölddel tálaltam!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése