Hozzávalók:
-
8
tojás
-
8
ek kókuszliszt
-
4
ek xilit
-
1
tk szódabikarbóna
-
1
csipet só
A
csokimázhoz:
-
100
g magas kakaótartalmú étcsoki
-
1,5
dl víz vagy kókusztej
-
100
g xilit
-
2
ek cukrozatlan kakaópor
A
forgatáshoz:
-
kókuszreszelék
A tojásokat
kettéválasztjuk, a fehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját a
cukorral fehéredésig keverjük, jó habosra, majd belekeverjük a lisztet és a
szódabikarbónát és óvatosan beleforgatjuk a habot majd egy sütőpapírral kibélelt
tepsibe öntjük és 30 perc alatt megsütjük. A mázhoz egy kis lábosba mindent
összeolvasztunk, hagyjuk hűlni, és a piskótát is, majd vágjuk fel kockákra
mártsuk meg a csokiba és forgassuk kókuszreszelékbe!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése