Hozzávalók:
-
8
tojás
-
1
db natúr tömlős sajt
-
4
jó nagy gerezd fokhagyma
-
pici
bors
-
1
kk. mustár
A panírozáshoz:
-
liszt
-
tojás
-
zsemlemorzsa
A tojásokat
főzzük keményre. Hideg vízben hűtsük ki. Hámozzuk meg és vágjuk őket hosszában
félbe. A megfőtt tojás sárgákat egy külön tálba keverjük össze a tömlős sajttal
és a zúzott fokhagymával és pici őrölt borssal és a mustárral, sóval. Töltsd
vissza a keveréket a megfőtt tojásfehérjékbe és igazítsd el a töltelék
felületét egyenletesre. Így is be lehet panírozni de én úgy csináltam, hogy
összeragasztottam a tojásokat a krémmel és úgy paníroztam be és sütöttem ki
olajba. Minden fajta köret jó hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése