Hozzávalók:
-
fél
cs. tészta (orsó/penne/tollhegy/farfalle)
-
3-4
paradicsom
-
2
zacskó mozzarella golyó
-
fél
dl olivaolaj
-
1
gerezd fokhagyma
-
2-3
ek. majonéz
-
só,
bors
-
1
marék friss bazsalikom
A tésztát
főzzük meg. A paradicsomokat vágjuk kockákra, a mozzarella golyókat pedig
félbe. Habverővel keverjük el az olivaolajat a majonézzel, a zúzott
fokhagymával, sóval borssal, majd keverjük bele a kifőzött tésztát a
paradicsomot, a mozzarellát és az apróra vágott bazsalikomot is. Ha van időnk
tálalásig, akkor takarjuk le és hagyjuk szobahőmérsékleten egy órát, hogy az
ízek összeérjenek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése