Hozzávalók 4 főre:
-
4 db pisztráng
-
20 dkg feta sajt
-
12 szelet bacon
-
2 ek olívaolaj
-
2 citrom
-
tetszés szerinti zöldfűszer
-
só
A pisztrángokat hideg vízzel átmossuk, lemossuk, majd szárazra töröljük. A
citrom levével kívül-belül bedörzsöljük. Sózzuk, és egy rövid ideig állni hagyjuk. Közben
a fetát az olívaolajjal kikeverjük, zöldfűszerrel ízesítjük ( én morzsolt
bazsalikomot tettem bele). A halak hasüregét megtöltjük a sajttal. Bacon
szeletekkel körbecsavarjuk a pisztrángokat, és tűzálló tálba fektetjük, amit
pici olajjal kikenünk és pirosra sütjük a halakat. Köret lehet velesült
burgonya, rizs vagy párolt vegyes zöldség.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése