Hozzávalók a
halhoz:
-
4
harcsa szelet
-
1
csokor petrezselyemzöld apróra vágva
-
kb
10 levél bazsalikom apróra vágva
-
olaj
-
1
kk pirospaprika
-
1
kk fekete őrölt bors
-
1
kk majoranna
-
só
-
5
gerezd fokhagyma
-
1
sütőzacskó
A halakat
besózzuk. Az olajat összekeverjük a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel. A
halakat bekenjük az elkészített páccal, majd a sütőzacskóba helyezzük őket,
rájuk öntve a maradék pácot. A sütőzacskó száját bekötjük, a zacskót
megszurkáljuk és mehet is a hal az előmelegített sütőbe. A hal kb 25- 30 percet
sülhet zacskóba, majd a zacskót felvágjuk és még 10 percig sütjük.
Hozzávalók a
tésztához:
-
25
dkg szélesmetélt
-
30
dkg csiperkegomba
-
1
fej vöröshagyma
-
2
db tv paprika
-
2
paradicsom
-
2-3
gerezd fokhagyma
-
1
dl tejföl
-
1
ek liszt
-
1
kk pirospaprika
-
só
-
olaj
A tésztát
sós lobogó vízben kifőzzük. A zöldségeket, megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon
pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát. Miután elfő a leve,
megszórjuk a liszttel, a fűszerpaprikával és felöntjük 2 dl vízzel. Megsózzuk,
felforraljuk, a tejföllel dúsítjuk, beleforgatjuk az apróra kockákra vágott
paprikát és paradicsomot, valamint a kifőzött tésztát és a halat ezzel
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése