Hozzávalók a tésztához:
-
30 dkg rétesliszt
-
20 dkg cukor
-
1,5 cs sütőpor
-
25 dkg túró
-
3 tojás
-
1 csomag vaníliás cukor
-
1 nagy doboz tejföl (375 g)
-
1 citrom reszelt héja
Krémhez:
-
50 dkg mascarpone
-
1 citrom reszelt héja
-
porcukor ízlés szerint
-
A tészta
hozzávalóit - a túró kivételével - egy keverőtálban habosra verjük. Beletesszük
a túrót, és az egészet egyneművé keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük
és tűpróbáig sütjük (kb. 30-40 perc). Ha a tészta kihűlt, elkészítjük a krémet:
a mascarponét a reszelt citromhéjjal, valamint a porcukorral ízesítve jól
kikeverjük, és a tésztára kenjük.
.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése