Hozzávalók:
-
8
főtt kemény tojás
-
8
szelet bacon szalonna
-
1
ek tejföl vagy natúr krémsajt
-
1
konzerv tonhal
-
só,
bors
A főtt
tojásokat hosszában kettévágjuk, a sárgákat kiszedjük. A tonhalat szűrőn át
lecsepegtetjük, villával jól kinyomkodjuk belőle a felesleges olajat, majd
hozzákeverjük a tojássárgákhoz. Jöhet
még hozzá a tejföl, só, bors és simára keverjük. Majd visszatöltjük a
tojásokba. Megpróbálunk ismét egy egész tojást varázsolni a két félből.
Baconnel körbetekerjük, ez rögzíti a két felet egymáshoz. Kiolajozott tepsibe
tesszük és forró sütőben addig sütjük, míg a bacon szépen megpirul. Friss
salátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése