Hozzávalók:
-
krumplipüré
-
tonhalkonzerv
-
2-3 marék párolt zöldborsó
-
paradicsom felkarikázva
-
reszelt sajt a tetejére
-
só, bors
-
pár csepp citromlé
A
tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, a felesleges olajat kinyomkodjuk belőle, majd
meglocsoljuk pár csepp citromlével. A mirelit zöldborsót kevés olívaolajon
megpároljuk, vagy vízben megfőzzük. A krumplipürében elkeverjük a tonhaldarabokat,
a zöldborsót, fűszerezzük és egy jénaiba kanalazzuk a masszát. A tetejére
teszünk paradicsomkarikákat és a reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített
sütőben addig sütjük, míg a paradicsom kicsit megpuhul a sajt pedig ráolvad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése