Hozzávalók:
-
1
kg csirkecomb
-
só,
bors
-
2
fej vöröshagyma
-
4-5
gerezd fokhagyma
-
2,5
dl száraz fehérbor
-
2
ek mustár
-
petrezselyemzöld
A
csirkecombokról leszedjük a bőrt, majd besózzuk, borsozzuk. Kevés olajat
forrósítunk és elősütjük benne a combok mindkét oldalát, majd kivesszük és egy
kiolajozott tepsibe fektetjük őket. A visszamaradt zsiradékban megpároljuk a
felkarikázott ( nem kell vékonyra ) vöröshagymát. A fokhagyma gerezdeket is
félbevágjuk és a hagymához adjuk, majd a bort simára keverjük a mustárral és
ráöntjük a hagymára, felforraljuk és a csirkecombokra öntjük és alufóliával
letakarva 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és anélkül sütjük pirosra,
közben locsolgathatjuk a boros mártással. Apróra vágott petrezselyemmel
megszórva tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése