Hozzávalók:
-
6
tojás
-
6
ek cukor
-
1
cs. van.cukor
-
1
csipet só
-
6
púpozott ek liszt
-
1
cs. sütőpor
A tojások
fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral
kikeverjük, majd hozzáadjuk a van.cukrot, a lisztet és a sütőport. Simára
keverjük, végül óvatosan beleforgatjuk a habot is, majd készre sütjük.
Krémhez:
-
20
dkg darált háztartási keksz
-
2,5
dl feketekávé
-
20
dkg vaj
-
5
dkg porcukor
Tetejére:
-
cukrozatlan
kakaópor
A vajat a
cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kávét, a kekszet és simára
keverjük. Rákenjük a kihűlt piskótára, a tetejére pedig kakaót szitálunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése