Hozzávalók:
-
15
dkg kuszkusz
-
15-20
dkg juhtúró
-
kb
10 dkg tejföl
-
paprika
-
2-3
gerezd fokhagyma
-
só,
bors
-
6-8
levél bazsalikom
A kuszkuszt
leforrázzuk 3 dl vízzel vagy ha van otthon alaplével, lefedjük és hagyjuk, hogy
megszívja magát. A paprikát tetejét levágjuk, belsejét kiszedjük. A kuszkuszhoz
hozzákeverjük a szétmorzsolt feta sajtot, a reszelt fokhagymát és az apróra
vágott bazsalikomot, ha kell sózzuk, picit borsozzuk és megtöltjük vele a
paprikákat, így is lehet fogyasztani hidegen, de egy kiolajozott tepsibe téve,
pici olajjal meglocsolva pirosra sütve a legjobb! Köretként vagy önálló
fogásként tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése