Hozzávalók:
-
3-4 dl tej
-
3 dl szénsavas ásványvíz
-
3 db tojás
-
30 dkg rétesliszt
-
1 zacskó vaníliás cukor
-
egy kis löttyintés étolaj
Töltelékhez:
-
250 g mascarpone
-
sárgabarack ízlés szerint
A hozzávalókat simára keverjük és vastagabb
palacsintákat sütünk belőle. Tölteléknek sárgabarackokat elfelezünk,
beletesszük egy serpenyőbe, kevés cukorral megszórjuk (ízlés szerint),
és összefőzzük, míg a barack kissé krémes lesz de azért még darabok is maradnak
benne, tulajdonképpen mint egy gyors lekvár főzés. Ezzel töltjük meg a
palacsintákat és mascarponéval, feltekerjük, mézzel megcsurgathatjuk attól
függően mennyire édesre csináltuk a barackot!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése