Hozzávalók:
-
25
dkg gesztenyemassza ( édes )
-
1
cs. vaníliás pudingpor
-
1
liter tej
-
5
dkg mazsola
-
rum
-
1
cs. vaníliás cukor
A tejből kb
1 dl-t félreteszünk, amiben simára keverjük a pudingport. A maradék tejet 1
nagy pohár vízzel és a vaníliás cukorral együtt felforraljuk. A mazsolát kevés
rumba áztatjuk és állni hagyjuk, hogy felszívja. A gesztenyemasszát pedig
villával összetörjük, majd a tejhez adjuk és simára keverjük, ha felforrt,
hozzáöntjük folyamatos keverés mellett a pudingot. Ha sűrűnek találjuk
önthetünk még hozzá egy kis vizet, és ha nem tudtuk teljesen simára keverni
akkor egy botmixerrel vagy turmixgéppel segíthetünk ezen. Tejszínhabbal és a
mazsolával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése