2016. június 6., hétfő

Mogyorókrémmel és mascarpónéval töltött babapiskóta



Hozzávalók 10 db-hoz:
  • 50 ml tej
  • 2 ek. kókuszreszelék
  • 2-3 ek. mascarpone
  • 20 db (mini) babapiskóta
  • 2-3 ek. mogyorókrém
  • 50 ml (presszó) kávé

Tíz babapiskótát vékonyan megkenünk mogyorókrémmel, tizet mascarponével. A kávét a tejjel egy tányérba öntjük. A mogyorókrémes piskótákat a mascarponésekre helyezzük, majd egy pillanatra a tejeskávéba mártjuk mindkét felüket, végül pedig a kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtőbe tesszük pár órára vagy akár egy éjszakára is. Nagyon egyszerű és finom édesség! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése