Hozzávalók 4 főre:
-
1 db fejessaláta
-
250 g fetasajt
-
8 szelet bacon
-
3 db főtt tojás
-
1 paradicsom
Az öntethez:
-
2 teáskanál mustár
-
1 teáskanál méz
-
2 evőkanál ecet
-
4 evőkanál olívaolaj
-
só
-
őrölt feketebors
-
citromlé
A salátát megmossuk, majd
feldaraboljuk. A főtt tojásokat cikkekre vágjuk és a salátára rakjuk. A feta
sajtot 16 vastagabb szeletre vágjuk, bacont félbevágjuk és belegöngyöljük a
sajtokat, és olaj nélkül, forró serpenyőre tesszük és pirosra sütjük. Ameddig
sülnek, elkészíthetjük a mézes mustáros öntetet. A hozzávalókat, kevés vízzel
összekeverjük és állni hagyjuk. A kész baconbundás sajtokat a salátára tesszük,
majd az egészet a dresszinggel leöntjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése