Hozzávalók 1
főre:
-
1
kerek camembert sajt
-
1
zsemle
-
saláta
levél
-
paradicsom
-
uborka
-
méz
-
mustár
-
liszt,
tojás, zsemlemorzsa
-
olaj
-
3
szelet bacon szalonna
A camembert
sajtot bepanírozzuk és bő olajban pirosra sütjük. A zsemlét kettévágjuk és
kevés olivaolajat melegítünk egy teflon serpenyőben és beletesszük a zsemléket
belsejükkel lefelé és megpirítjuk mindkét oldalukat. Mustárt kikeverünk mézzel
ízlés szerint és a zsemle mindkét felét megkenjük vele jó vastagon. A bacont félbe
vágjuk és teflon serpenyőben megpirítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk és
belehalmozunk mindent a szendvicsbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése