Hozzávalók:
2 édesburgonya
1 nagy konzerv paradicsompüré
2 konzerv vörösbab
3-4 gerezd fokhagyma
Só, bors, füstölt és édes fűszerpaprika, chili
1 sárgarépa
1 szárzeller
Petrezselyemzöld
Tortijja
(Jalapenno paprika, vegán tejföl)
Az édesburgonyákat meghámozom és félbevágom hosszában, picike olajon lepirítom. Utána felöntöm egy kis vízzel és hozzáteszem a többi hozzávalót, apróra vágva a répat, szárzellert, fokhagymát, fűszereket és a babot, paradicsompürét, fedőt teszek és és beteszem a sütőbe sülni míg a burgonya megpuhul. Apróra vágott petrezselyenzölddel tálalom.
Ez önmagában is finom kenyérrel, körettel. De tölthetjük tortijjába is amit frissen melegen megkenünk reszelt fokhagymával és a burgonyát ehhez szétnyomkodjuk a raguban, ráhalmozzuk, tehetünk bele jalapenno paprikát is és feltekerjük, tejföllel meglocsoljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése