Hozzávalók
4-5 személyre:
-
1
fej vöröshagyma
-
500
g tarhonya
-
2
paprika
-
2
paradicsom
-
kolbász
-
só,
bors
-
majoranna
-
pirospaprika
-
petrezselyemzöld
A
vöröshagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk kevés olajon egy nagy edényben.
Majd mehet bele a tarhonya és együtt pirítjuk tovább míg színt nem kap a
tarhonya, lassú tűzön. Majd sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk a kockákra vágott
paprikát paradicsomot és a karikákra vágott kolbászt, tovább pirítjuk majd
megszórjuk majorannával és 1 ek. pirospaprikával és felöntjük 1 liter forró
vízzel, összekeverjük, fedőt teszünk rá és előmelegített sütőben fél óra alatt
keverés nélkül megsütjük. Ha kész keverünk bele apróra vágott
petrezselyemzöldet és uborkasalátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése