Hozzávalók 4 személyre:
-
1
cs. réteslap (8lapos)
-
fél
kg zöldborsó
-
3
tojás
-
2
dl tejföl
-
1,5
ek. liszt
-
só,
bors
-
10-15
dkg vaj
A
zöldborsót 5 dkg vajon félpuhára párolunk. Közben a tojásokat összekeverjük a liszttel,
kevés sóval, borssal és a tejföllel. A mártásból keveset félre rakunk és a nagy
részét összekeverjük a zöldborsóval. Veszünk egy réteslapot megkenjük vajjal,
majd erre jöhet még egy réteslap és megint vaj majd a töltelék föltekerjük,
tetejére csurgatjuk a maradék mártást és így járunk el a többivel is. Így lesz 4
db rétesünk. Végül aki szeretne a tetejére reszelhet sajtot, majd fél óra alatt
készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése