Hozzávalók:
-
25
dkg csirkemáj
-
5-10
dkg vaj
-
1-2
ek olaj
-
fél
fej vöröshagyma
-
1-2
gerezd fokhagyma
-
só,
bors
-
1
tk majoranna
-
5
dkg mazsola
-
rum
vagy konyak
Egy tepsibe
teszünk 2 ek olajat és beletesszük a májat, borsozzuk, megszórjuk majorannával
és hozzáadunk nagyobb darabokra vágott vöröshagymát és a fokhagyma gerezdeket
egészbe, majd összeforgatjuk és pirosra sütjük az egészet. A mazsolát 1-2 ek
rumba pár perc alatt felfőzzük. Ezután a turmixba tesszük az egészet, sózzuk,
hozzáadjuk a vajat. Vajból annyit, hogy krémes legyen. Pirítóssal és zöldségekkel fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése