Hozzávalók 4
főre:
-
8
nagyobb kalapú őzláb gomba
-
10
dkg trappista sajt
-
olivaolaj
-
bors
-
friss
kakukkfű (2-3 ág)
-
2-3
gerezd fokhagyma
-
só
-
2
paradicsom
A gombák
tönkjeit törjük ki. Egy nagy tepsibe öntsünk egy kis olajat, majd helyezzük
bele egymás mellé a gomba fejeket. Szórjuk meg egy kis borssal, kakukkfűvel,
tegyünk mindegyikre 2 vékony szelet paradicsomot, amire kenjünk egy kis reszelt
fokhagymát és tegyünk rá 2 szelet sajtot. A tetejét öntözzük meg pici
olivaolajjal és mehet a sütőbe, amíg össze nem esik a gomba. Kb fél óra előmelegített sütőben. Finom vacsora egy kis kenyérrel, de ebédre is el tudom képzelni tetszés szerinti körettel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése