Hozzávalók:
40 dkg gyümölcs vegyesen
20 dkg kristálycukor
4 egész tojás
28
dkg (2 kis doboz) joghurt
1,2
dl olaj
1
tasak vaníliás cukor
1 tasak sütőpor
1
csipet só
40
dkg liszt, porcukor.
A gyümölcsöket megmossuk, majd feldaraboljuk. Egy tálban habosra kavarjuk
az egész tojásokat a cukorral, majd a felsorolás sorrendjében – a porcukor
kivételével – rendre hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összekeverjük.
A masszát kikent-lisztezett magas falú tepsibe öntjük, a tetején szétoszlatjuk
a gyümölcskeveréket, majd forró sütőbe toljuk, és mérsékelt hőmérsékleten 25-30
percig, tűpróbáig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, tálaláskor porcukorral
szórjuk meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése