Hozzávalók 4 főre:
-
20 dkg trappista sajt
-
20 dkg felvágott
-
2 db főtt tojás
-
2 dl tejföl
-
1-2 ek majonéz
-
1 tk mustár
-
bors
-
2-3 szál újhagyma
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A sonkát szintén felkockázzuk. Az újhagymát apróra vágjuk. A tejfölt alaposan kikeverjük a mustárral és a majonézzel. Ízesítjük ízlés szerint: borssal. A sajtot lereszeljük, egy részét félretesszük (a szendvicsek tetejére), másik részét pedig a masszához adjuk. Az összes alapanyagot elkeverjük és vastagon, az előzőleg felszeletelt kenyerekre halmozzuk. A tetejét reszelt trappista sajttal megszórjuk. A sütőt előmelegítjük és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul. Vagy csinálhatjuk melegszendvics sütőben is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése