Hozzávalók:
-
1
zacskó orsó tészta
-
15-20
dkg zöldborsó
-
2
sárgarépa
-
1
fej vöröshagyma
-
fél
paprika
-
1
paradicsom
-
10
dkg felvágott
-
só,
bors
-
majoranna
A hagymát
apróra vágjuk és olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a vékony kis
csíkokra vágott répát, a kis darabokra vágott paprikát és paradicsomot,
zöldborsót, majd felöntjük pici vízzel és puhára pároljuk őket, sózzuk
borsozzuk, megszórjuk majorannával, majd jöhet bele a kis kockákra vágott
felvágott és a kifőzött tészta, összekeverjük és tálaljuk. Reszelt sajttal
megszórhatjuk! Hidegen, melegen egyaránt jó!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése