Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 1 csomag feta sajt
- só
- csipet oregánó
- fagyasztott zöldségmix
A
panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- sütéshez: étolaj
A csirkemelleket középen éles
késsel szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval
megszórjuk. A fetát vékony szeletekre vágjuk és minden csirkemellre helyezünk
egyet, majd összehajtjuk a húst és bepanírozzuk. Bő olajban, közepes lángon
kisütjük. A párolt zöldséget egy tepsibe öntjük adunk hozzá 2 ek olajat és 1
pohár vizet, lefedjük alufóliával és betesszük a sütőbe és puhára pároljuk,
közbe kóstolgatjuk és sózzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése