Hozzávalók
2 főre:
-
2 nagyobb darabra vágott sütőtök
-
1 tonhalkonzerv
-
fél fej lilahagyma
-
fél citrom leve
-
petrezselyemzöld a tetejére
-
2 ek majonéz vagy natúr joghurt
-
(chili pehely)
A
sütőtökből levágunk 2 db nagyobb darabkát és a héját levágjuk, majd
sütőpapírral bélelt tepsibe puhára sütjük. A tonhalat szűrőn lecsepegtetjük és
kinyomkodjuk belőle a felesleges olajat, majd a sütőtökre halmozzuk, megszórjuk
vékony karikára vágott lilahagymával, apróra vágott petrezselyemzölddel,
meglocsoljuk egy kis citromlével, aki akar chili pelyhet is szórhat rá és
teszünk rá egy kanál natúr joghurtot vagy majonézt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése