2013. július 16., kedd

Lecsós tarhonya



Hozzávalók 4-5 személyre:
-          1 fej vöröshagyma
-          500 g tarhonya
-          2 paprika
-          2 paradicsom
-          kolbász
-          só, bors
-          majoranna
-          pirospaprika
-          petrezselyemzöld

A vöröshagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk kevés olajon egy nagy edényben. Majd mehet bele a tarhonya és együtt pirítjuk tovább míg színt nem kap a tarhonya, lassú tűzön. Majd sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk a kockákra vágott paprikát paradicsomot és a karikákra vágott kolbászt, tovább pirítjuk majd megszórjuk majorannával és 1 ek. pirospaprikával és felöntjük 1 liter forró vízzel, összekeverjük, fedőt teszünk rá és előmelegített sütőben fél óra alatt keverés nélkül megsütjük. Ha kész keverünk bele apróra vágott petrezselyemzöldet és uborkasalátával tálaljuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése