2013. december 28., szombat

Baconbe tekert pisztráng fetával töltve



Hozzávalók 4 főre:
-          4 db pisztráng
-          20 dkg feta sajt
-          12 szelet bacon
-          2 ek olívaolaj
-          2 citrom
-          tetszés szerinti zöldfűszer
-         



A pisztrángokat hideg vízzel átmossuk, lemossuk, majd szárazra töröljük. A citrom levével kívül-belül bedörzsöljük. Sózzuk, és egy rövid ideig állni hagyjuk. Közben a fetát az olívaolajjal kikeverjük, zöldfűszerrel ízesítjük ( én morzsolt bazsalikomot tettem bele). A halak hasüregét megtöltjük a sajttal. Bacon szeletekkel körbecsavarjuk a pisztrángokat, és tűzálló tálba fektetjük, amit pici olajjal kikenünk és pirosra sütjük a halakat. Köret lehet velesült burgonya, rizs vagy párolt vegyes zöldség. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése