2014. június 22., vasárnap

Zöldteás turmix



Ezt a receptet Takács Nóritól lestem el :) Mindenkinek ajánlom az oldalát, ha videón is megszeretnétek nézni ezt a receptet. Ezen kívül pedig sok más csajos praktikát találtok az oldalon, megéri ellátogatni ide: http://noratakacs.com/startflash1.php 

A zöld tea egy csodaszer és pont ezért kellene belőle minden nap fogyasztanunk. Rengeteg ásványi anyagot, ásványi sót, vitamint, antioxidánst tartalmaz. Daganatos betegségek megelőzésére javallott napi többszöri zöld tea fogyasztása. Ha valaki cukorbetegségben szenved, magas a vérnyomása, szeretné javítani a látását, vagy méregteleníteni, a legjobb választás erre a zöld tea. Ha valaki allergiás, segít enyhíteni a tüneteket allergia szezonban. Vetekszik a citrom c vitamin tartalmával is és még lehetne sorolni, annyi mindenre jó. Fogyasszunk minél többet. De mivel nincs annyira jó íze ezért itt a megoldás turmixba keverve.

Hozzávalók:
-          4 deci víz
-          egy nagy csipet zöld tea
-          1 banán
-          1 nagy marék fagyasztott erdei gyümölcs


A zöld teát forrázzuk le 4 deci vízzel és hagyjuk állni. Ha kihűlt szűrjük le és turmixoljuk össze a banánnal és az erdei gyümölccsel, de persze bármilyen gyümölcsöt használhatunk, ez télre egy kitűnő megoldás, nyáron meg lesz bőven miből választani.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése