2014. július 5., szombat

Krumplipüré újrafelhasználása



Hozzávalók:
-          krumplipüré
-          tonhalkonzerv
-          2-3 marék párolt zöldborsó
-          paradicsom felkarikázva
-          reszelt sajt a tetejére
-          só, bors
-          pár csepp citromlé

A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, a felesleges olajat kinyomkodjuk belőle, majd meglocsoljuk pár csepp citromlével. A mirelit zöldborsót kevés olívaolajon megpároljuk, vagy vízben megfőzzük. A krumplipürében elkeverjük a tonhaldarabokat, a zöldborsót, fűszerezzük és egy jénaiba kanalazzuk  a masszát. A tetejére teszünk paradicsomkarikákat és a reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a paradicsom kicsit megpuhul a sajt pedig ráolvad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése