2014. szeptember 5., péntek

Feta sajtos tonhalas lepény





Hozzávalók:
-          2 db tonhalkonzerv lecsepegtetve
-          1 bögre reszelt sajt
-          1/2 bögre feta sajt morzsolva
-          10 dkg sovány bacon szalonna kockázva
-          1 tv paprika
-          1 paradicsom
-          1 csokor petrezselyem
-          3/4 bögre liszt
-          5 tojás
-          1 bögre tej
-          1 bögre joghurt
-          1 ek mustár
-          só, bors
-          vaj a tál kenéséhez

Kivajazunk, kilisztezünk egy tortaformát. Előkészítjük és feldaraboljuk a hozzávalókat, majd a tojásokat simára keverjük a joghurttal, tejjel és a liszttel, majd jöhet bele a többi hozzávaló. Előmelegített  sütőben kb. 1- másfél órát sütjük, vagy amíg piros nem lesz, és az egész felpuffad. Hagyjuk az elzárt sütőbe még 5 percig, majd tálalhatunk. Locsoljuk meg tejföllel, mikor fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése