2014. szeptember 13., szombat

Sült őzláb gomba



Hozzávalók 4 főre:
-          8 nagyobb kalapú őzláb gomba
-          10 dkg trappista sajt
-          olivaolaj
-          bors
-          friss kakukkfű (2-3 ág)
-          2-3 gerezd fokhagyma
-         
-          2 paradicsom


A gombák tönkjeit törjük ki. Egy nagy tepsibe öntsünk egy kis olajat, majd helyezzük bele egymás mellé a gomba fejeket. Szórjuk meg egy kis borssal, kakukkfűvel, tegyünk mindegyikre 2 vékony szelet paradicsomot, amire kenjünk egy kis reszelt fokhagymát és tegyünk rá 2 szelet sajtot. A tetejét öntözzük meg pici olivaolajjal és mehet a sütőbe, amíg össze nem esik a gomba. Kb fél óra előmelegített sütőben. Finom vacsora egy kis kenyérrel, de ebédre is el tudom képzelni tetszés szerinti körettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése