2014. november 14., péntek

Rozmaringos pulykaragu



Hozzávalók:
-          60-70 dkg pulykamell
-          1 doboz gomba
-          1 nagy fej vöröshagyma
-          só, bors
-          rozmaring
-          1 ek liszt
-          1-2 dl főzőtejszín


A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott pulykamellet, lepirítjuk, jöhet hozzá a szeletekre vágott megpucolt gomba és együtt pároljuk tovább még kb 10 percig. 1 ek liszttel megszórjuk, felengedjük annyi vízzel amennyi éppen ellepi és puhára főzzük benne a husit és a gombát. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott rozmaringot ( vagy szárítottat ), és végül hozzáöntjük a tejszínt, kiforraljuk és párolt rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése