Hozzávalók a
tésztához:
-
60
dkg liszt
-
15
dkg margarin
-
15
dkg porcukor
-
2
dl tejföl
-
3
tojás
-
2
dkg szalakáli
A krémhez:
-
20
dkg kristálycukor
-
5
dkg cukrozatlan kakaópor
-
10
dkg margarin
-
10
dkg csokis pudingpor
-
1,2
liter tej
-
kevés
rum
A tészta
hozzávalóit összegyúrjuk, (a szalakálit kevés tejbe kell felfuttatni mint az
élesztőt)6 részre vágjuk, majd 6 cipót formálunk belőle. Mindegyiket egyenként
kinyújtjuk és egymás után nagy gáztepsi hátán megsütjük. A krémhez a pudingport
a tejjel, cukorral, kakaóval sűrűre, csomómentesen felfőzzük, majd belekeverjük
a margarint és a rumot is. A lapokat
betöltjük a meleg pudingos krémmel és a hűtőbe tesszük megdermedni. Tálalás
előtt porcukorral meghintjük a sütit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése