2014. december 28., vasárnap

Hideg halas szendvics



Hozzávalók:
-          100 g Rama
-          só, bors
-          1 citrom
-          2 db ömlesztett natúr krémsajt
-          1 nagy csomag toast kenyér
-          1 tonhal konzerv
-          200 g füstölt lazac
-          petrezselyemzöld
-          snidling
-          1 ek tejföl


Kétféle krémet készítünk. A tonhalas krémhez összekeverjük a lecsepegtetett tonhalat a Ramával, fél citrom levével, a tejföllel, sóval, borssal és apróra vágott snidlinggel. A lazacos krémhez egy késes betétű robotgépben összeturmixoljuk a lazacot a krémsajtokkal, petrezselyemmel, fél citrom levével. A toast kenyerek héját levágjuk, majd megtöltjük a krémmel tetszőlegesen. Én 4et tettem egymásra de 3 bőven elég, lehet úgy, hogy egy szelet kenyér, rá tonhalas krém, kenyér lazacos krém, kenyér és az oldalát bekenni a tonhalas krémmel, de meg lehet kenni csak simán is váltakozva a krémmel kihagyva az oldalát ez mindenkire rá van bízva. Lilahagymával és petrezselyemzölddel tálaltam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése