2015. január 24., szombat

Gazdag csirkés ragu



Hozzávalók:
-          fél kg csirkemell
-          fél kg csirkemáj
-          10-15 dkg füstölt főtt szalonna
-          10 dkg zöldborsó
-          1 fej vöröshagyma
-          só, bors, majoranna
-          10 dkg gomba


A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és üvegesre pároljuk, majd jöhet hozzá a felkockázott csirkemell és csirkemáj. Borsozzuk, megszórjuk majorannával, sóval. Ha már majdnem kész hozzáadjuk a fagyasztott zöldborsót és a gombát és kb még 10 percig pirítjuk, közbe kevés vizet lehet hozzá adni, de a gomba is ereszteni fog levet. Ha kész párolt rizzsel tálaljuk! Isteni finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése