2016. január 8., péntek

Tonhalas spenótos rántotta



Hozzávalók 2 főre:
-          3-4 tojás
-          1 marék friss spenótlevél
-          1 kis csokor petrezselyemzöld
-          1 paradicsom
-          1 kis fej vöröshagyma vagy újhagyma
-          (1 ek worchester szósz)
-          őrölt bors
-          1 konzerv tonhal


1 ek olivaolajat hevítünk, amiben megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a lecsepegtetett tonhalat és az apróra vágott petrezselymet, valamint a nagyobb darabokra vágott spenótot, megborsozzuk és pár percig sütjük. Közben ha van otthon adhatunk hozzá egy kis worchester szószt de ez kihagyható. Majd a tojásokat pici sóval verjük fel és öntsük rá és süssük meg kevergetve mint a rántottát. Zsemlébe téve paradicsomkarikákkal de akár néhány nyers spenót levéllel is fogyaszthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése