2018. július 9., hétfő

Camembert sajtos hambi




Hozzávalók 1 főre:
-          1 kerek camembert sajt
-          1 zsemle
-          saláta levél
-          paradicsom
-          uborka
-          méz
-          mustár
-          liszt, tojás, zsemlemorzsa
-          olaj
-          3 szelet bacon szalonna

A camembert sajtot bepanírozzuk és bő olajban pirosra sütjük. A zsemlét kettévágjuk és kevés olivaolajat melegítünk egy teflon serpenyőben és beletesszük a zsemléket belsejükkel lefelé és megpirítjuk mindkét oldalukat. Mustárt kikeverünk mézzel ízlés szerint és a zsemle mindkét felét megkenjük vele jó vastagon. A bacont félbe vágjuk és teflon serpenyőben megpirítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk és belehalmozunk mindent a szendvicsbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése