2013. október 23., szerda

Csokis zabpelyhes keksz



Hozzávalók:
-          2 csésze finomliszt
-          1 csésze zabpehely
-          fél csésze méz
-          fél csésze étolaj
-          15 dkg étcsoki
-          1tk. őrölt fahéj
-          1tk. szódabikarbóna

A lisztbe beleszórjuk a szódabikarbónát, a zabpelyhet, sót és összekeverjük. Ezután adjuk hozzá a meglangyosított mézet és az olajat. Hozzáadjuk a feldarabolt csokit. A tésztából apró golyókat formálunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, nem túl közel egymáshoz. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Nagyon oda kell rá figyelni mert hamar megsül.

1 pohárral tejjel finom reggeli vagy délutáni nasi J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése