2014. február 21., péntek

Virsli saláta



Hozzávalók:
-          6 virsli
-          3-4 tojás
-          1 konzerv kukorica
-          4-5 db burgonya
-          kb 10 dkg zöldbab
-          sajt
-          1 ek mustár
-          fél citrom leve
-          2 gerezd fokhagyma
-          1 fej vöröshagyma
-          1 natúr joghurt


A krumplit meghámozzuk és kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Megfőzzük a virslit, a zöldbabot és a tojásokat is. A krumplit összekeverjük a karikákra vágott virslivel, a zöldbabbal, a lecsepegtetett, lemosott kukoricával, a kockákra vágott sajttal és a vékonyra szeletelt vöröshagymával. A joghurtot kikeverjük a mustárral, a reszelt fokhagymával és a citrom levével. A mártással összeforgatjuk a salátát és már fogyaszthatjuk is, de 1 órára hűtőbe is tehetjük, hogy az ízek összeérjenek. Felszeletelt tojásokkal díszítjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése