2014. július 26., szombat

Tonhallal töltött mozzarella



Hozzávalók (4 személyre):
-          személyenkent 1 db mozzarella
-          1 paradicsom
-          1 doboz tonhal konzerv
-          1+1 ek pesztó

A paradicsomot apró kockára vágjuk és egy tálba tesszük. A tonhal konzervet lecsepegtetjük és a paradicsomhoz adjuk, villával durvára törjük. 1 ek pesztot adunk hozzá. ( A pesztóhoz egy kis csokor petrezselyemzöldet, 8-10 levél bazsalikommal, 3-4 gerezd fokhagymával és kb 3-4 ek olivaolajjal öszeturmixoltam. ) A mozzarella tetejét levágjuk, és a belsejét óvatosan kikaparjuk (amit más salátába felhasználhatunk), és megtöltjük a tonhalas töltelékkel. A mozzarella kalapokat visszahelyezzük, és kevés pesztoval meglocsoljuk. Adhatunk mellé salátát, de pirítós kenyérrel is isteni finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése