2014. augusztus 3., vasárnap

Almás káposztasaláta



Hozzávalók:
-          fél fej fejes káposzta
-          2 alma
-          1-2 fej vöröshagyma
-          2 kis pohár kefír
-          1 tk mustár
-          1-2 ek majonéz
-          só, bors


A káposztát, az almákat (héjastól) és a hagymákat legyaluljuk. A kefírt kikeverjük a mustárral, majonézzel, sóval, borssal ízlés szerint. Majd az öntetet keverjük össze a salátával és tegyük legalább 1 órára hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Persze ebbe lehet tenni akár nyers reszelt répát is vagy amit gondolunk és szeretünk. Húsokhoz, halakhoz ajánlom, de fokhagymás pirítóssal vacsira is fogyaszthatjuk vagy csak önmagában. Tele van vitaminnal! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése