2015. augusztus 2., vasárnap

Fetás kuszkusszal töltött sült paprika



Hozzávalók:
-          15 dkg kuszkusz
-          15-20 dkg juhtúró
-          kb 10 dkg tejföl
-          paprika
-          2-3 gerezd fokhagyma
-          só, bors
-          6-8 levél bazsalikom


A kuszkuszt leforrázzuk 3 dl vízzel vagy ha van otthon alaplével, lefedjük és hagyjuk, hogy megszívja magát. A paprikát tetejét levágjuk, belsejét kiszedjük. A kuszkuszhoz hozzákeverjük a szétmorzsolt feta sajtot, a reszelt fokhagymát és az apróra vágott bazsalikomot, ha kell sózzuk, picit borsozzuk és megtöltjük vele a paprikákat, így is lehet fogyasztani hidegen, de egy kiolajozott tepsibe téve, pici olajjal meglocsolva pirosra sütve a legjobb! Köretként vagy önálló fogásként tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése