2015. augusztus 2., vasárnap

Sárgabarackos mascarponés palacsinta



Hozzávalók:
-          3-4 dl tej
-          3 dl szénsavas ásványvíz
-          3 db tojás
-          30 dkg rétesliszt
-          1 zacskó  vaníliás cukor
-          egy kis löttyintés étolaj

Töltelékhez:
-          250 g mascarpone
-          sárgabarack ízlés szerint

A hozzávalókat simára keverjük és vastagabb palacsintákat sütünk belőle. Tölteléknek sárgabarackokat elfelezünk, beletesszük  egy serpenyőbe,  kevés cukorral megszórjuk (ízlés szerint), és összefőzzük, míg a barack kissé krémes lesz de azért még darabok is maradnak benne, tulajdonképpen mint egy gyors lekvár főzés. Ezzel töltjük meg a palacsintákat és mascarponéval, feltekerjük, mézzel megcsurgathatjuk attól függően mennyire édesre csináltuk a barackot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése