2015. október 3., szombat

Fetával töltött csirkemell



Hozzávalók:
  • 1 kg csirkemell filé
  • 1 csomag feta sajt
  • csipet oregánó
  • fagyasztott zöldségmix
A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • sütéshez: étolaj

A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval megszórjuk. A fetát vékony szeletekre vágjuk és minden csirkemellre helyezünk egyet, majd összehajtjuk a húst és bepanírozzuk. Bő olajban, közepes lángon kisütjük. A párolt zöldséget egy tepsibe öntjük adunk hozzá 2 ek olajat és 1 pohár vizet, lefedjük alufóliával és betesszük a sütőbe és puhára pároljuk, közbe kóstolgatjuk és sózzuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése