2015. november 1., vasárnap

Tonhalas lilahagymás sütőtök



Hozzávalók 2 főre:
-          2 nagyobb darabra vágott sütőtök
-          1 tonhalkonzerv
-          fél fej lilahagyma
-          fél citrom leve
-          petrezselyemzöld a tetejére
-          2 ek majonéz vagy natúr joghurt
-          (chili pehely)


A sütőtökből levágunk 2 db nagyobb darabkát és a héját levágjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe puhára sütjük. A tonhalat szűrőn lecsepegtetjük és kinyomkodjuk belőle a felesleges olajat, majd a sütőtökre halmozzuk, megszórjuk vékony karikára vágott lilahagymával, apróra vágott petrezselyemzölddel, meglocsoljuk egy kis citromlével, aki akar chili pelyhet is szórhat rá és teszünk rá egy kanál natúr joghurtot vagy majonézt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése